Jeugd

Jeugd

Oosterbaan Gym heeft natuurlijk naast de volwassen lessen ook lessen voor kinderen.

Onze trainer Bert geeft samen met Aad les aan de kinderen tot en met 15 jaar.

De lessen worden in de zaal naast de kantine gegeven. Dit geeft de ouder/verzorger de gelegenheid om lekker in de kantine mee te kijken naar de lessen en om foto’s te maken.

Er zijn 2 groepen: 8-11 jaar & 12-16 jaar.

Wij kiezen ervoor om een splitsing te maken in leeftijd om de kwaliteit van onze lessen te waarborgen.

Wedstrijdgroep jeugd

Er zijn natuurlijk altijd kinderen die het leuk vinden om deel te nemen aan wedstrijden, zo ook onze wedstrijdgroep Jeugd. Ons team is een hecht team. De jongeren werken hard en delen de passie voor de vechtsport.

Nico
16 jaar
Sinds 2011 lid bij Oosterbaangym

De trainingen zijn zwaar maar goed. De kinderen zijn allemaal met elkaar en de trainer is streng, aardig en een goede trainer. Ik vind alleen kickboksen leuk”

Achraf
12 jaar
Sinds 2011 lid bij Oosterbaangym

In 2011 ben ik begonnen met kickboksen. Buiten kikboksen doe ik eigenlijk niks. Ik vind kickboksen leuk omdat ik houd van vechtsport. En vaak speel ik op de playstation met mijn vrienden. Ik zit in groep 8 op de Mare in Rotterdam. Voorheen zat ik op karate en zwemmen en voetbal. Maar voetbal vond ik niet leuk dus ben ik een nieuwe sport gaan zoeken en dat werd kikboksen.

Rino

Ik doe kickbox omdat ik het leuk vind en omdat ik de beste wil worden. Het is een verslaving voor me. Ik kan niet wachten om weer opnieuw te vechten en doel is om van iedereen te winnen.

Chiara
12 jaar

Ik ben Chiara, ik ben 12 jaar en ik ben gek op: gezelligheid met mijn ouders en jongere broertje. Zelf had ik nooit kunnen denken dat ik aan deze sport zou gaan beginnen dat is gekomen omdat veel nu zit ik in de wedstrijdgroep. Soms is het zwaar maar ja, ik hou ervan en je moet het toch maar kunnen. Oh en soms zou de trainer wat liever kunnen zijn dus niet zo zwaar rennen.

Mo
sinds 2016 lid van Oosterbaangym

Ik ben Mo, ik train omdat ik ervan hou en hou van de mensen in de groep en me trainer en ik doe graag wedstrijden. Ik train 4 keer in de week om van iedereen te winnen. Sparren vind ik het leukst, doe het graag en de gym is voor mij net als ons huis. Thuis train ik ook.

Kelly
12 jaar sinds 2012 lid van Oosterbaangym

Ik ben Kelly en zit al 4 jaar op kickboksen. Ik vind het leuk omdat ik ervan hou. Ik zit op kickboksen omdat ik werd gepest en ik heb al 4 wedstrijden gedaan. 1 verloren.

Ali
sinds 2016 lid van Oosterbaangym

Ik ben Allal, ik zit al een jaar op kickbox. Ik zit in de derde klas van de middelbare school. De trainingen zijn heel erg zwaar. De trainer is goed mij hij is wel streng, we zijn een goed team. Naast kickboxen game ik met Achraf en zijn broer Bilal. Ik ben heer erg goed bezig op school. Doei!

Sarogonie

lk doe aan kickboksen voor mezelfverdediging & omdat ik het wou. Ik ben blij dat ik dit doe. Soms ben ik vaak ziek maar als ik kan komen kom ik. Ik vind mijn coach Bert een goeie trainer en soms moet je huilen maar het komt goed. Ik vind mijn teamgenoten fijn & ik vind het erg leuk.

Kiara
11 jaar

Hoi ik ben Kyara en ik ben 11 jaar. Ik doe aan kickboxen omdat ik wer gepest en omdat ik meer zelfvertrouwen wil. Ik vind de hele wedstrijdgroep leuk om mee te sparren en alles wat wij hier doen. Ik zit in de wedstrijdgroep omdat ik wil leren hoe ik vecht en ik Wereldkampioen wil worden met Bert als trainer. Ik vind Bert een spontane en lieve trainer, de liefste eigenlijk. Ik hoop dat dit zonder moeite verder gaat en dat dit zo blijft.

Britt
Lid sinds 2016 lid van Oosterbaangym.

Ik ben Britt ik ben 8 jaar.Ik vind kickboksen een leuke sport en ik heb hiervoor gekozen omdat ik sterker en beter wil worden. Ik zit sinds 2 maanden in de wedstrijdgroep en krijg training van Bert, ik train 4 x per week en wordt elke week beter. Nog even hard trainen en dan mag ik wedstrijden gaan doen. Ik heb 1 broer en hij zit op voetballen. Als ik niet hoef te trainen vind ik het leuk om met mijn vrienden buiten te spelen.