CREW

CREW
Even voorstellen
#
Jan Oosterbaan
Eigenaar / Trainer

Veteraan in de vechtsportwereld. Heeft meerdere titels behaald. Tegenstanders waren o.a. Frank Lobman & Peter Aerts.

#
Jordy Oosterbaan
Trainer

Geeft Thai-Tuff training en is startende ondernemer. Hij biedt: groepslessen op scholen en bij bedrijven.

#
Mo Aatef
Trainer

Vanaf de dag dat wij onze deuren hebben geopend onze trainer. Heeft meerder nieuwelingen bijgestaan en getraind naar de A-klasse. Onder andere: Sem Tevette, Averon Glijsteen, Tagir Bokov, Soenali Mook, Deborah Doubli en Mo Zourakti. Staat graag in de hoek om zijn pupillen bij te staan. En heeft zelf natuurlijk ook zijn strepen dik verdiend in de ring.

Ap Bulahruz
Trainer

Komt net als Bert uit de karatewereld. Geeft al sinds 1992 les in karate (Full Contact) , Thaiboksen & kickboksen. Heeft 2 jaar in het selectieteam gezeten voor de NK, daarna heeft hij een overstap gemaakt naar het kickboksen en is begonnen bij Maeng-Ho. Samen met Mo trainer van de wedstrijdgroep, specialisme; Patsen.

#
Bert de Frel
Hoofdtrainer jeugdgroep

Bert is een oude rot in het vak en komt nog uit de tijd dat Full Contact karate een voorloper was op kickboksen. Vol passie geeft hij de jeugdigen les en draagt graag zijn ervaringen over aan de jongere generatie. Niets is hem teveel. In de weekenden staat hij zijn pupillen bij in de corner.

Jan Lefeber
Bokstrainer

Heeft meerdere titels op zijn naam staan en is een levende legende. Een “Die Hard” knokker die met veel passie zijn technieken overbrengt aan anderen of zoals hij zelf graag roept “ iedereen verdient een stukje Leeuwenhart” .

Linda Oosterbaan
Bar en administratie

Zorgt voor gezelligheid in de kantine, vrouw van Jan en drijvende kracht van de sportschool.

Cheyenne Oosterbaan
Barmedewerker

Dochter van Jan en bij haar kent gezelligheid geen tijd.

Natasja Leatemia
Barmedewerker / marketing

.

Waïl Menouar
Barmedewerker

Benjamin in ons team van vrijwilligers. Een jaar geleden begonnen als stagiaire en nu al onmisbaar, jongste pupil in de wedstrijdgroep.